Βίλια Φωτιά - Μεγάλη φωτιά στα Βίλια Αττικής: Εντολή εκκένωσης για το ... / Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη.

Βίλια Φωτιά - Μεγάλη φωτιά στα Βίλια Αττικής: Εντολή εκκένωσης για το ... / Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη.. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων.

H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται Άγιος Γεώργιος και ...
Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται Άγιος Γεώργιος και ... from www.tovima.gr
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Πού έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια.

Σε εξέλιξη η φωτιά στα Βίλια — Καίει πυκνό πευκοδάσος ...
Σε εξέλιξη η φωτιά στα Βίλια — Καίει πυκνό πευκοδάσος ... from prismaradio.gr
Πού έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές.

H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Φωτιά στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα ...
Φωτιά στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα ... from img.youtube.com
Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Πού έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα.

Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή καίει ανεξέλεγκτη. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ.